Skip to content

KUN TARVITSET AIKAA JA KATSEITA KESTÄVÄN UUDEN KODIN.

RAKENNUSTAPAMME

Jokaisella on unelmansa omaan kotiin liittyen. Paritalo on edullinen tapa päästä omaan kotiin ja haluamme olla auttamassa sinua unelmiesi saavuttamisessa. Kun olet mukana rakennushankkeessa alkumetreiltä saakka, voit muokata uudesta kodistasi toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.
Rakentamiemme kotien toimivuuden lähtökohtana on arvostettu arkkitehtitoimisto Antti Heikkilä Oy. Tunnusomaista Heikkilän suunnittelemille modernin tyylikkäille taloille ovat valoisat ja avarat huonetilat. Luonnonvalo tulvii sisälle suurista ikkunoista. Turhia neliöitä pohjasuunnitelmissa ei ole, vaan kaikki tila on otettu tehokäyttöön.

Rakennamme pääsääntöisesti puusta, ”pitkästä” paikalla rakentaen. Paikalla rakentamisen ansiosta pystymme varmistamaan rakenteiden kuivana pysymisen, saumattoman tiiviyden ja energiatehokkuuden. Yläpohjan ja seinien eristeenä käytämme kaikkialla hengittävää ja ekologista ekovillaa. Sisäpuolen kipsilevyseinät ja -katot tasoitamme kahteen kertaan, jolloin lopputuloksesta tulee sileä ja siisti. Ikkunoiden pielet ja kulmat vahvistamme teräskulmin ja tasoitamme (ei listoja).  Myöskään katon rajaan ei tarvitse listoja. Haluamme käyttää asunnoissa isoja ikkunoita ja korkeampia huonekorkeuksia, jotta asunnoista saadaan näyttäviä ja valoisia. Käytämme asunnoissa laadukkaita, nykyaikaisia ja tyylikkäitä materiaaleja. Suunnittelemme huolella ja asennamme asuntoihin laadukkaat tekniset ratkaisut.

Yrityksemme osaavat rakentajat takaavat huolellisen lopputuloksen sovitussa aikataulussa.  Tärkeää meille on siisti työjälki. Asiakkaamme ovatkin sanoneet työmaalla käydessään: ”Tästä näkee heti, että työ on tehty taidolla – on ollut ammattilainen asialla.” Pystymme hoitamaan lähes kaikki työt itse. Lisäksi olemme löytäneet ympärillemme luotettavia yhteistyökumppaneita. Teemme kaiken pihoja myöten valmiiksi – saat muuttaa täysin valmiiseen uuteen kotiin!

Olemme keränneet sinulle yksiin kansiin kodin käyttö-, hoito- ja huolto-ohjeita – lattioista kattoihin. Oikein käytetty ja huollettu koti pysyy pitkään kunnossa ja on miellyttävä asua.

KYSY LISÄTIETOJA TAI PYYDÄ ESITTELYÄ KOHTEESTA.

YHTEYSTIEDOT

Rakennus Ylönen Oy
Mörtinkuja 8
40800 Vaajakoski
etunimi.sukunimi@rakennusylonen.fi

Y-tunnus: 2680998-3

Jarkko Ylönen
Rakentaminen ja myynti
0400 978 106

Anne Ylönen
Asiakaspalvelu
040 865 5009

SEURAA MEITÄ

Back To Top